За нас

"Верният път към здравето" - статии и онлайн магазин


Сайтът "ZAZDRAVETO.BG"  e платформа, адресирана към широк кръг читатели,  която предоставя актуални новини, нови проучвания и изследвания,  информации за здравословен начин на живот, хранене и физическа активност.
Сайтът "ZAZDRAVETO.BG"  е и електронен магазин, в който може да намерите продукти с най-високо качество, доказана безопасност и ефективност. В елeктронният магазин се предлагат хранителни добавки, диетични храни за специални медицински цели и козметични продукти.
Порталът дава възможност да се споделят различни гледни точки по здравословни теми,  практични съвети, информации за ползите от природните източници на сила и здраве, за уникалните свойства на непознати или малко познати източници на здраве, за постиженията на алтернативните средства и методи на терапия, станали популярни и постигнали успех в различни краища на света.
Многобройните дневни посещения показват, че избраните теми са интересни и полезни за голям брой читатели. Интересът към определени проблеми оформя избора на публикациите, като същевременно екипът, менажиращ сайта, се стреми да поддържа разнообразие на темите, за да отговори на различните виждания и разбирания на читателите.


Джинджифилът - здравословното чудо на света
14.01.2019 г.
Джинджифилът - здравословното чудо на света
14.01.2019 г.
1502 прочитания
Проблемите с бъбреците се обострят през зимата
10.01.2019 г.
299 прочитания
zazdraveto.bg