ВИСОК ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ - нов препарат с категоричен успех

07.12.2016 г.
1607 прочитания
0 коментара
Свързани статии
Високото кръвно налягане на средна възраст увеличава риска от деменция
14.06.2018 г.
Какво трябва да знаете за високия холестерол?
11.05.2017 г.
ЗАЩО ХОЛЕСТЕРОЛЪТ МИ Е ВИСОК?
18.05.2017 г.

Успешно приложение на нов фитопрепарат срещу висок холестерол и триглицериди - без странични ефекти!

 

Проф. Емил Паскалев е водещ специалист нефролог, началник на Клиниката по нефрология и трансплантация в УМБАЛ „Александровска“ - София. Проф. Паскалев е доктор по медицина, доктор на медицинските науки, специализирал в Испания, Франция, Германия и др. Той ръководи и Катедрата по нефрология на Медицинския университет – София. Председател е на Българското нефрологично дружество.
  • - Проф. Паскалев, лекарите от Вашата клиника първи се запознаха с действието на новия препарат ЛИПОМЕЗИН®. Какви са резултатите от проведените клинични проучвания за ефективността на  този продукт при пациенти с висок холестерол и триглицериди?
Клиниката по нефрология и трансплантация на УМБАЛ „Александровска”е уникална нефрологична структура за нашата страна,  тъй като тя изпълнява диагностична и лечебна дейност в трите основни направления на нефрологията – консервативна нефрология, диализно лечение и особено бъбречна трансплантация. Важен приоритет на клиниката са редките заболявания в областта на нефрологията, които се диагностицират, лекуват и наблюдават само в тази клиника. Това прави потокът от пациенти  огромен и твърде разнообразен като част от тези пациенти намират лечение единствено и само в нашата клиника. Това позволи за последните месеци тя да се реконструира, разшири и модернизира, за да отговори на растящите възможности. Много често в клиниката се работи по клиничното приложение на нови диагностични и терапевтични методи, както и на нови медикаменти. Такъв е ЛИПОМЕЗИН®. При запознаването с този продукт бях впечатлен от съдържанието на природни, естествени агенти, което логично предполагаше много малка възможност за натоварване и странични ефекти върху човешкия организъм. Подобни природни агенти служат като основа за производство на химически продукти – лекарства, които в нашето съвремие имат широко приложение, но с неприятни и добре известни на медицинските специалисти странични ефекти. Съдържайки естествената, природна субстанция,  ЛИПОМЕЗИН® би трябвало да има същите терапевтични ефекти и очаквани по-малко странични такива. Това беше моето основание да започне клиничното му приложение в практиката на клиниката. Резултатите от почти едногодишното приложение на препарата доказаха неговия терапевтичен ефект – категорично намаляване на високото ниво на холестерола и триглицеридите, както и положително повлияване на липидния профил. Особено ценен е резултатът, че ЛИПОМЕЗИН® може да се използва напълно успешно при пациенти, при които антихиперлипидемичните лекарства – статини и фибрати,  не могат да се прилагат поради сериозни странични ефекти – основно хепатотоксичност. За тези пациенти тази алтернатива беше от решаващо значение. Това ни даде нова терапевтична възможност с добри резултати.
  • - ЛИПОМЕЗИН® е фитопрепарат, съдържащ естествени компоненти и деривати. Може ли антихиперлипидемичният ефект на този натурален продукт да се сравни с действието на широко прилаганите статини?
Да, антихиперлипидемичният ефект на ЛИПОМЕЗИН® е съпоставим с този на обичайните за клиничната практика антихиперлипидемични средства – статини и фибрати. Предимството е, че ЛИПОМЕЗИН®  няма страничните ефекти на тези лекарства, което го прави практически безопасен за пациентите, т. е. практически безпроблемен за клинично приложение.
  • - Проф. Паскалев, имаме ли основание да твърдим, че ЛИПОМЕЗИН® е продукт, който снижава и дори изключва появата на контраиндикации при пациентите, които продължително време приемат холестерол регулиращи продукти?
Клиничният опит с ЛИПОМЕЗИН® в нашата клиника е с  над 100 (сто) пациенти, немалка част от които са доста специфичен и проблемен контингент – бъбречно трансплантирани и пациенти с редки заболявания, за почти едногодишен период на лечение и наблюдение  ни доказа, че ЛИПОМЕЗИН® може да се използва успешно за лечение на хиперлипидемия при различни пациенти, практически няма контраиндикации и е особено показан при наличието на странични ефекти от основно използваните в момента антихиперлипидемични лекарства - статини и фибрати.
  • - Каква е целевата група? Пациенти от какви възрасти и при каква етиология на заболяванията могат да приемат ЛИПОМЕЗИН®?
Клиничният ни опит с ЛИПОМЕЗИН® включва изключително разнообразен контингент – пациенти с различни бъбречни заболявания, бъбречно трансплантирни пациенти (с вторична, предизвикана хиперлипидемия), пациенти с редки бъбречни заболявания, пациенти с артериална хипертония, захарен диабет, метаболитен синдром (наднормено телесно тегло) и  други разпространени заболявания, мъже и жени в различни възрастови групи над детската възраст. Резултатите от този разнообразен контингент ни дават възможност да сме сигурни в ефекта  и спокойни при използването на ЛИПОМЕЗИН®.
 

Може да използвате

ЛИПОМЕЗИН ®
За регулиране и поддържане нормалните нива на холестерол в кръвта!

Виж още

Новородените трябва да спят при родителите си - категорични са педиатрите
05.11.2016 г.
Нови препоръки на специалистите сочат, че спането на бебетата при мама и тате може да спаси живота им
Червено вино срещу поликистозните яйчници
04.11.2016 г.
аша червено вино на ден може да осигури защита на жените срещу често срещан хормонален проблем, който затруднява зачеването, предаде  БТА, като се позова на публикация във в. "Дейли експрес". В нея е цитирано американско изследване. 
Черният шоколад помага за здраво сърце
За безбройните си почитатели шоколадът е не само лакомство, но и стил на живот. Наскоро още едно проучване потвърди, че освен вкусен, черният шоколад е и полезен за здравето ни. Изследователски екип от Университета „Браун“ в САЩ даде поредното доказателство, че съставките, които се съдържат в какаото, са полезни за сърдечносъдовата система.  
здраве, триглицериди, Висок холестерол, сърдечно-съдови заболявания,

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Потвърждавам, че съм човек
Публикувай
"; if ($(selector).find(".attachment").length>=12) { swal('Максималният брой на снимки е достигнат', '', 'error'); } else { $(selector).append(imageTemplate); } } $(function () { $('#upload_images').uploadifive({ 'auto': true, 'buttonClass': 'btn btn-red', 'buttonText': 'Добави снимки', 'queueID': 'add-images-queue', 'removeCompleted': true, 'formData': { 'timestamp': '1547240625', 'uploadAs': 'addComment', 'selector': '.photos.sortable' }, 'uploadScript': '/page/upload', 'onUploadComplete': function (file, data) { eval(data); } }); });
Артрит – кои храни да консумираме и кои да избягваме / част 1 /
11.01.2019 г.
163 прочитания
Проблемите с бъбреците се обострят през зимата
09.01.2019 г.
214 прочитания

Последни с видео

Ябълката и зеленият чай - в топ листата на най-полезните за здравето
08.12.2016 г.
305 гледания
Мийте яйцата преди употреба при съмнение за салмонела
03.11.2016 г.
270 гледания
zazdraveto.bg