Правилните хранителни добавки /Част 2/

27.09.2018 г.
41 прочитания
0 коментара


Как е направена добавката
Когато си търсите правилната добавка, е важно да обърнете внимание от какво е направена тя. Но от също толкова голямо значение е и как е произведена добавката.

Когато откриете добавка, която изглежда обещаваща, разровете се онлайн и разберете кой я произвежда. Някои доставчици на добавки не произвеждат сами добавките, които продават, а сключват договори с външен производител, който да изпълнява тази задача. След като разберете кой е производителят, проучете уеб сайта му и вижте каква информация предоставя за производствения процес.

Също така трябва да се уверите, че производителят разчита на вътрешен лабораторен и научен екип, за да тества напълно суровините, които използва. Това гарантира, че съставките, съдържащи се в техните добавки, са мощни, чисти и без никакви вредни замърсители.
Ако имате проблем с намирането на такъв вид информация за производител или продавач на добавки на официалните им уеб сайтове, тогава може да е разумно да изберете друг. Производител, който не е прозрачен с тази информация, често е лош знак. Така че потърсете компании, които гордо показват как произвеждат добавките си.

Здравето ви си струва усилията
Производителите и доставчиците на добавки могат цял ден да ви обясняват колко добри са продуктите им, но е много възможно просто да ви казват това, което искате да чуете. За да намерите правилната добавка, ще трябва да си направите проучване.

Както вече споменахме, хубаво е да научите повече за производителя. Прочетете и мненията на хората за конкретната добавка, но винаги имайте едно наум и не вземайте всяка дума за чиста монета. Доверявайте се на мнението на специалисти и ако трябва се консултирайте с лекуващия си лекар.
Намирането на подходящата добавка за вас може да отнеме време, но определено си струва усилията. Вземането на висококачествени добавки, придружено с разнообразна диета, може да ви помогне да изградите основа, която да поддържа дългосрочно здраве и жизненост. В действителност изследванията показват, че това може да увеличи циркулиращите кръвни нива на много хранителни вещества, за които е известно, че са полезни за здравето.

"Верният път към здравето"
Здравето е най-добрият подарък, който ви е даден. Затова си заслужава да намерите правилната добавка, за да го поддържате. Следете нашия сайт, където екипът на "За здравето" ще ви информира още за: 
  • разликите между различните типове хранителни добавки;
  • съвети и насоки как да използвате правилно хранителните добваки за постигане на оптимални резултати;

Виж още


Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Потвърждавам, че съм човек
Публикувай